Ιστορικό

 

Την εταιρεία ίδρυσε το 1964 ο Κύριος Λάμπρος Σαλίβερος, κατασκευάζοντας έπιπλα για όλους τους χώρους του σπιτιού. Ακολουθώντας μια ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια, σήμερα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε:

Έπιπλα κατά Παραγγελία

Βασισμένοι στη σιγουριά του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού μας του οποίου ηγείται ο ίδιος ο Λάμπρος Σαλίβερος ώστε κάθε κατασκευή να φέρει τη δική του “υπογραφή” που αποτελεί ευγγύηση ποιότητας και υψηλής αισθητική.

Κουρτίνες Εισαγωγής

Από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους, οργάντζες, ταφτάδες, λινά, γάζες, βονάλ κ.α., καθώς και μεταξωτές κατευθείαν από την Ινδία, την επιλογή των οποίων κάνει η Ελίνα Σαλιβέρου, η οποία είναι η υπεύθυνη στον τομέα υφάσματος και κουρτίνας.

Χειροποίητα Αξεσουάρ Κουρτίνας

Σε μοναδικά σχέδια της Ελίνας Σαλιβέρου, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας ή σε επιλεγμένα καταστήματα κουρτινών σε όλη την Ελλάδα που μεταπωλούν τα προϊόντα αυτά με τον διακριτό τίτλο “Design by Elina Saliverou”.

Σετ Μπάνιου

Της Γερμανικής εταιρείας KLEINE WOLKE που διαθέτει πλήρη σετ από πατάκια, υφασμάτινες κουρτίνες, , αγκίστρα, βέργες, πετσέτες κ.λπ., τα οποία διακρίνονται για την ποιότητά τους και το ξεχωριστό design τόσο σε σχέδια όσο και χρώματα.

Χαλιά παιδικά και εφηβικά

Χαλάκια με σχέδια Disney και εφηβικά μοντέρνα θέματα που θα διακοσμήσουν και ζεστάνουν τον χώρο κάθε παιδιού ή εφήβου.

Τα χαλιά είναι ακρυλικά και αντιαλλεργικά και καθαρίζονται μόνο με στεγνό καθάρισμα.

Μοκέτες σε διαστάσεις κατά παραγγελία

Οικολογικές μοκέτες σύγχρονης τεχνολογίας εφάμιλες ενός καλού χαλιού.Βαμβακερό πέλος που δεν αφήνει υπολείματα σκόνης απο κάτω στο δάπεδο.

 

Είμαστε μια αμιγώς Ελληνική κατασκευαστική εταιρεία, έτοιμοι να δώσουμε λύση σε κάθε κατασκευαστική σας απαίτηση και να διακοσμήσουμε το σπίτι σας μοναδικά!

Περιμένουμε να μας γνωρίσετε και απο κοντά στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 47 στο Π. Φάληρο, ή τηλεφωνήστε μας στο 210-9888705 για κάθε σας απορία.