Ιστορικό

 

Την εταιρεία ίδρυσε το 1964 ο  Λάμπρος Σαλίβερος, κατασκευάζοντας έπιπλα για όλους τους χώρους του σπιτιού. Σαν δεύτερη και τρίτη γενιά ανοδικής διαδρομής σήμερα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε:

Έπιπλα κατά Παραγγελία 

Βασισμένοι στη σιγουριά του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού μας συνεχίζουμε στην κατασκευή και εμπορία επίπλου καθώς και επενδύσεων τοίχου και ειδικών κατασκευών για κάθε χώρο.

Κουρτίνες Εισαγωγής

Από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους, οργάνζες, ταφτάδες, λινά, γάζες, βουάλ κ.α., καθώς και μεταξωτές κατευθείαν από την Ινδία, την επιλογή των οποίων κάνει η Ελίνα Σαλιβέρου, η οποία είναι η υπεύθυνη στον τομέα υφάσματος και κουρτίνας.

Χειροποίητα Αξεσουάρ Κουρτίνας

Σε μοναδικά σχέδια της Ελίνας Σαλιβέρου και μεγάλων Ευρωπαϊκών οίκων  τα οποία μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας και σε επιλεγμένους συνεργάτες μας ανα την Ελλάδα

Σετ Μπάνιου

Οι εταιρείες Kleine Wolke και Habidecor  διαθέτουν πλήρη σετ από πατάκια, υφασμάτινες κουρτίνες, , αγκίστρα, βέργες, πετσέτες κ.λπ., τα οποία θα βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα . Διακρίνονται για την ποιότητά τους και το ξεχωριστό design .

Χαλιά παιδικά και εφηβικά

Χαλάκια με σχέδια Disney και εφηβικά μοντέρνα θέματα που θα διακοσμήσουν και ζεστάνουν τον χώρο κάθε παιδιού ή εφήβου.

Τα χαλιά είναι ακρυλικά και αντιαλλεργικά και καθαρίζονται μόνο με στεγνό καθάρισμα.

Μοκέτες σε διαστάσεις κατά παραγγελία

Οικολογικές μοκέτες σύγχρονης τεχνολογίας εφάμιλλές ενός καλού χαλιού. Βαμβακερό πέλος που δεν αφήνει υπολείμματα σκόνης  στο δάπεδο.

 

Είμαστε μια αμιγώς Ελληνική κατασκευαστική εταιρεία, έτοιμοι να δώσουμε λύση σε κάθε κατασκευαστική σας απαίτηση και να διακοσμήσουμε το σπίτι σας μοναδικά!

Περιμένουμε να μας γνωρίσετε και από κοντά στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 47 στο Π. Φάληρο, ή τηλεφωνήστε μας στο 210-9888705 για κάθε σας απορία.